fbpx

Lesrooster

Ons huidige lesrooster is als volgt:

maandagavond
aikidotraining*
19.30 – 21.00 Tamboersdijk 9, Utrecht, gymzaal Kranenburg
woensdagavond
aikidotraining**
19.30 – 21.00 Tamboersdijk 9, Utrecht, gymzaal Kranenburg
donderdagavond
aikidotraining**
19.30 – 21.00 Tamboersdijk 9, Utrecht, gymzaal Kranenburg
zaterdagochtend
aikidotraining
09.00 – 10.30 Tamboersdijk 9, Utrecht, gymzaal Kranenburg
zaterdagochtend
examen- of wapentraining op afspraak
10.45 – 12.00 afhankelijk van het thema en het weer, indoor of outdoor

Dit lesrooster geldt ook tijdens schoolvakanties. Op feestdagen, tijdens seminars of als er speciale trainingen zijn van gastdocenten in de dojo van een andere groep, kunnen er uitzonderingen worden gemaakt op dit lesrooster. Neem dus van te voren contact op voor het volgen van een proefles.

* De trainingen op maandagavond hebben regelmatig een wapenmodule. ** De woensdag- en donderdagavondtrainingen hebben regelmatig een gevorderdenmodule. Na de warming-up wordt tijdelijk in tweeën gedeeld, zodat iedereen op zijn of haar niveau kan trainen. Tegen het einde van de training worden beide groepen weer samengevoegd. Deze modules worden vooraf in onze interne kalender gepland.

Onderstaande online kalenders geven exact weer welke trainingen, seminars en andere activiteiten er plaatsvinden. Voeg deze toe aan je online elektronische agenda op je computer of mobiel apparaat om eenvoudig op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. Let op: importeer de kalenders niet, maar voeg ze toe als netwerkkalenders, omdat ze anders niet automatisch updaten. Kopieer de URL’s van deze pagina en plak ze in het juiste scherm van je kalendersoftware.

Deze URL’s dus NIET openen in een webbrowser!

trainingen, seminars en verenigingsactiviteiten http://sanshinkai.eu/calendar/vereniging.ics
Nederlandse feestdagen http://sanshinkai.eu/calendar/NederlandseFeestdagen.ics