Lesrooster

maandagavond
aikidotraining met gevorderdenmodule
19:30 – 21:15 Tamboersdijk 9, Utrecht, gymzaal Kranenburg
woensdagavond
aikidotraining met gevorderdenmodule
19:30 – 21:15 Tamboersdijk 9, Utrecht, gymzaal Kranenburg
donderdagavond
aikidotraining
19:30 – 21:15 Tamboersdijk 9, Utrecht, gymzaal Kranenburg
zaterdagochtend
aikidotraining
09:00 – 10:15 Tamboersdijk 9, Utrecht, gymzaal Kranenburg
zaterdagochtend
wapentraining op afspraak
11:00 – 12:00 Park Oog in Al, Utrecht, buitenlocatie grindveld

Dit lesrooster geldt ook tijdens schoolvakanties. De wapentrainingen buiten op maandag- en donderdagochtend zijn tijdelijk vervallen. Op feestdagen, tijdens seminars of als er speciale trainingen zijn van gastdocenten in de dojo van een andere groep, kunnen er uitzonderingen worden gemaakt op dit lesrooster. Neem dus van te voren contact op voor het volgen van een proefles.

De trainingen op maandag en woensdag hebben een gevorderdenmodule. Aan aikidoka vanaf 1e kyu wordt er ruim een half uur een aparte gevorderdentraining gegeven. De overige aikidoka krijgen gelijktijdig training die toegespitst is op hun niveau. Tegen het einde van de training worden beide groepen weer samengevoegd.

Onderstaande online kalenders geven exact weer welke trainingen, seminars en andere activiteiten er plaatsvinden. Voeg deze toe aan je online elektronische agenda op je computer of mobiel apparaat om eenvoudig op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. Let op: importeer de kalenders niet, maar voeg ze toe als netwerkkalenders, omdat ze anders niet automatisch updaten. Kopieer de URL’s van deze pagina en plak ze in het juiste scherm van je kalendersoftware.

Deze URL’s dus NIET openen in een webbrowser!

trainingen, seminars en verenigingsactiviteiten http://sanshinkai.eu/calendar/vereniging.ics
Nederlandse feestdagen http://sanshinkai.eu/calendar/NederlandseFeestdagen.ics