Lesrooster

Ons huidige lesrooster staat hieronder en geldt ook tijdens schoolvakanties.

maandagavond
aikidotraining*
19.30 – 21.00 Tamboersdijk 9, Utrecht, gymzaal Kranenburg
woensdagavond
aikidotraining*
19.30 – 21.00 Tamboersdijk 9, Utrecht, gymzaal Kranenburg
donderdagavond
aikidotraining**
19.30 – 21.00 Tamboersdijk 9, Utrecht, gymzaal Kranenburg
zaterdagochtend
aikidotraining***
09.00 – 10.30 Tamboersdijk 9, Utrecht, gymzaal Kranenburg
zondagochtend
wapentraining op afspraak
10.00 – 11.00 afhankelijk van het weer, park Oog in Al

* Elke week is er afwisselend een gevorderden- of wapentraining op afwisselend de maandag- of woensdagavond. De planning hiervan herhaalt zich elke vier weken. Na de warming-up wordt de groep in twee├źn gedeeld, zodat iedereen op zijn of haar niveau kan trainen. Tegen het einde van de training worden beide groepen weer samengevoegd. In onze digitale kalender is te vinden wat op welke dag is gepland. Alle andere trainingen zijn voor gemengde niveaus.

** Eens in de vier weken organiseren we op de donderdagavond, na afloop van de training, een kleine borrel. Ook dit is in onze digitale kalender te vinden.

*** Om de week is er een vrije training op de zaterdagochtend. Deze start een kwartier na de eerste training en duurt een uur. In de aanloop van examens kunnen er ook op dinsdagavond extra vrije trainingen worden aangeboden. Alle vrije trainingen staan ook in onze digitale kalender.

Tijdens feestdagen, seminars of speciale trainingen van gastdocenten, kunnen er uitzonderingen worden gemaakt op dit lesrooster. Neem dus van te voren contact op voor het volgen van een proefles zodat we die samen met je kunnen plannen.

Onze digitale kalender geven aan wanneer er trainingen, seminars en speciale activiteiten zijn. Voeg deze toe aan je online elektronische agenda op je computer of mobiel apparaat om eenvoudig op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. Let op: importeer de kalenders niet, maar voeg ze toe als netwerkkalenders of gedeelde kalenders, omdat ze anders niet automatisch updaten. Kopieer de URL’s van deze pagina en plak ze in het juiste scherm van je kalendersoftware. Mocht het je niet lukken zijn er genoeg mensen in onze vereniging om je hiermee te helpen.

Deze URL’s dus NIET openen in een webbrowser!

trainingen, seminars en verenigingsactiviteiten http://sanshinkai.eu/calendar/vereniging.ics
Nederlandse feestdagen http://sanshinkai.eu/calendar/NederlandseFeestdagen.ics