Lesrooster

Hieronder is ons huidige lesrooster en dat geldt ook tijdens schoolvakanties. Let op dat er uitzonderingen kunnen worden gemaakt tijdens officiΓ«le feestdagen, seminars en speciale trainingen. Daarom vragen we je niet on aangekondigd naar een training te komen, maar neem eerst contact met ons op.

maandagavond
aikidotraining
19.30 – 21.00 Tamboersdijk 9
woensdagavond
aikidotraining gevorderden
19.30 – 21.00 Tamboersdijk 9
donderdagavond
aikidotraining
19.30 – 21.00 Tamboersdijk 9
zaterdagochtend
aikidotraining
09.00 – 10.30 Tamboersdijk 9

Onze online kalenders zijn hieronder te vinden en bevatten de nodige informatie over trainingen, seminars en andere activiteiten. Ze geven ook meer details dan de evenementen die hier op deze website worden getoond. Voeg deze toe aan je digitale agenda op je computer en mobiel apparaat om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Let op dat je deze kalenders niet importeert en niet opent in je webbrowser. Voeg ze toe als netwerkkalenders of gedeelde kalenders, omdat ze anders niet automatisch updaten. Kopieer de URL’s van deze pagina en plak ze in het juiste scherm van je kalendersoftware. Mocht je niet goed weten hoe deze URL’s te gebruiken, neem contact op en we assisteren je hiermee.

Voor snelle updates dan met Google Calendar adviseren we de Android-app ICSx⁡. Deze is ook gratis beschikbaar op F-
Droid
.

trainingen, seminars en verenigingsactiviteiten http://sanshinkai.eu/calendar/vereniging.ics
Nederlandse feestdagen http://sanshinkai.eu/calendar/NederlandseFeestdagen.ics

We gebruiken een wederkerend rooster van vier weken waarin we de wapentraining rouleren over de gewone trainingen. Eens in de vier weken, na de training op de donderdagavond, hebben we een kleine borrel.