Lesrooster

Ons huidige lesrooster staat hieronder en geldt ook tijdens schoolvakanties. Kom niet spontaan naar een training, neem eerst contact op.

maandagavond
aikidotraining
19.30 – 21.00 Tamboersdijk 9
woensdagavond
aikidotraining gevorderden
19.30 – 21.00 Tamboersdijk 9
donderdagavond
aikidotraining
19.30 – 21.00 Tamboersdijk 9
zaterdagochtend
aikidotraining
09.00 – 10.30 Tamboersdijk 9

Tijdens feestdagen, zomervakantie, seminars of speciale trainingen van gastdocenten, kunnen er uitzonderingen worden gemaakt op dit lesrooster. Neem dus van te voren contact op zodat we een proefles voor je kunnen plannen.

Onze online kalenders geven aan wanneer er trainingen, seminars en speciale activiteiten zijn. Voeg deze toe aan je digitale agenda op je computer en mobiel apparaat om eenvoudig op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. Ook bevatten onze online kalenders meer detailinformatie dan de aankomende activiteiten op onze website.

Let op: importeer de kalenders niet maar voeg ze toe als netwerkkalenders of gedeelde kalenders, omdat ze anders niet automatisch updaten. Kopieer de URL’s van deze pagina en plak ze in het juiste scherm van je kalendersoftware. Mocht het je niet lukken zijn er genoeg mensen in onze vereniging om je hiermee te helpen.

Deze URL’s dus NIET openen in een webbrowser! Neem contact op als je hierbij hulp nodig hebt. We hebben instructievideo’s en mensen om je te assisteren.

trainingen, seminars en verenigingsactiviteiten http://sanshinkai.eu/calendar/vereniging.ics
Nederlandse feestdagen http://sanshinkai.eu/calendar/NederlandseFeestdagen.ics

Eens in de vier weken organiseren we op de donderdagavond, na afloop van de training, een kleine borrel. Ook dit is in onze digitale kalender te vinden.