Lesrooster

Wekelijks rooster

Hieronder is ons huidige lesrooster en dat geldt voor volwassenen ook tijdens schoolvakanties. Let op dat er uitzonderingen kunnen worden gemaakt tijdens officiële feestdagen, seminars en speciale trainingen. Daarom vragen we je niet on aangekondigd naar een training te komen, maar neem eerst contact met ons op.

maandag 19.30 – 21.00 aikido
woensdag 19.30 – 21.00 aikido gevorderden
donderdag 19.30 – 21.00 aikido
zaterdag
 
 
09.00 – 10.30
10.30 – 11.30
11.30 – 12.45
aikido
kinderen 6 / 9
kinderen 9 / 12

We gebruiken een wederkerend rooster van vier weken waarin een wapentraining rouleert over de gewone trainingen. Eens in de vier weken, na de training op de donderdagavond, hebben we een kleine borrel. Zie hiervoor de online kalenders onderaan deze pagina.

Locatie

Alle trainingen vinden plaats in onze dojo aan de Tamboersdijk 9, Utrecht. De ingang is via het groene hek aan de rechterzijde, gezien vanaf de straatzijde. We hebben gratis parkeren rechts achterin van het schoolplein.

Online kalenders

Onze online kalenders zijn hieronder te vinden en bevatten de nodige informatie over trainingen, seminars en andere activiteiten. Ze geven ook meer details dan de evenementen die hier op deze website worden getoond. Voeg deze toe aan je digitale agenda op je computer en mobiel apparaat om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Let op dat je deze kalenders niet importeert en niet opent in je webbrowser, anders zullen ze zichzelf niet automatisch updaten. Deze kalenders zijn alleen lezen (read-only) en hebben geen login nodig. Kopieer de URL’s van deze pagina en plak ze in het juiste scherm van je kalendersoftware voor het toevoegen van een netwerkkalender of gedeelde kalender. Mocht je niet goed weten hoe deze URL’s te gebruiken, neem contact op en we assisteren je hiermee.

Voor je Google Agenda, ga naar calendar.google.com. Let op: gebruik een desktop browser of zet je mobiele browser tijdelijk in desktopmodus. Soms moet je midden onderaan de webpagina nog eens extra Desktop kiezen om echt naar desktopmodus over te schakelen. Naast Andere agenda’s, kies het +-symbool. Kies daarna Via URL en plak een van de hieronder gekopieerde URL’s in het veld genaamd Agenda-URL. Kies daarna Agenda toevoegen.

verenigingsactiviteiten, seminars en alleen trainingen voor volwassenen https://sanshinkai.eu/calendar/volwassenen.ics
alleen trainingen voor kinderen https://sanshinkai.eu/calendar/kinderen.ics
Nederlandse feestdagen https://sanshinkai.eu/calendar/NederlandseFeestdagen.ics

Voor snellere updates dan met Google Agenda adviseren we Thunderbird te gebruiken op je computer. Voor Android bevelen we de app ICSx⁵ aan, deze is ook gratis beschikbaar op F-Droid.