Lesgeld en contributie

Hieronder staan de tarieven en kortingen vermeld voor het lesgeld en contributie van Sanshinkai Aikido Utrecht. We bieden tenminste vier trainingen per week aan tegen verschillende tarieven met diverse kortingen.

De minimale leeftijd om bij ons te komen trainen is momenteel 16 jaar. Hierop zijn uitzonderingen mogelijk, neem daarover contact op. Twee proeflessen zijn gratis. Vanaf 26 augustus 2023 bieden we ook kinderaikido aan in een groep voor zes tot en met negen jaar en voor negen tot en met twaalf jaar.

Kinderaikido

De prijs voor kinderaikido is inclusief lesgeld en contributie. Het tarief voor een jaar is per schooljaar dat bestaat uit 10 maanden. Het bedrag wordt in één keer betaald. Wanneer het kind later in het jaar instroomt, wordt het bedrag aangepast naar het aantal resterende maanden van het schooljaar.

Tijdens de schoolvakantie vervallen sommige trainingen. De exacte planning wordt gecommuniceerd aan de ouders of voogden. We hanteren de door het Ministerie van OCW geadviseerde schoolvakanties voor de regio Midden Nederland. De eerste training kinderaikido is in de eerste schoolweek. In totaal worden er ongeveer 40 trainingen per jaar verzorgd.

leeftijd per normaal U-pas
6 – 9 jaar jaar € 260 € 156
10 – 13 jaar jaar € 325 € 195

Wist je dat als je meer dan één kind met een U-pas hebt, je hun budgetten kan combineren?

Volwassenen

Hieronder staan de tarieven en kortingen vermeld voor het lesgeld voor volwassenen. We bieden vier trainingen per week aan tegen verschillende tarieven met diverse kortingen. Daarnaast bieden we twee gratis proeflessen aan.

Speciale aanbieding: Doe een proefmaand met korting en zonder contributie te betalen. De eenmalige proefmaand bestaat uit 9 aikidolessen en is slechts € 30. Studenten, scholieren en U-pashouders betalen maar € 18 voor deze kennismaking.

Maandelijks lesgeld

Deze tarieven zijn gebaseerd op hoe vaak je wilt komen trainen. Om de voortgang in het leren en het plezier in aikido te verhogen, raden we je aan om gemiddeld twee keer per week te komen trainen. Het ruilen of inhalen van trainingsdagen kan alleen binnen dezelfde week.

maandelijks lesgeld normaal studenten of U-pas
1 training per week € 39 € 24
2 trainingen per week € 49 € 30
3 of meer trainingen per week € 59 € 36

Mocht je niet precies aan het begin van de maand starten, dan hoef je slechts een gedeelte van het lesgeld te betalen dat evenredig is aan de restende maand waarin je start.

Studenten, scholieren en U-pashouders krijgen 40% korting

Jaarlijkse contributie

Van het lesgeld dekken we onze variabele uitgaven aan zaalhuur, matten, materialen en kadertraining. Via de contributie kunnen we een groot deel van de vaste kosten betalen. Dit gaat om lidmaatschap van de aikidofederatie, Kamer van Koophandel, bankkosten, website et cetera. Deze prijzen gelden sinds 1 januari 2023.

jaarlijkse contributie normaal student of U-pas
inschrijving vanaf oktober € 10 € 6
inschrijving vanaf juli € 20 € 12
inschrijving vanaf april € 30 € 18
inschrijving vanaf januari € 40 € 24

De jaarlijkse contributie dient te worden overgemaakt vooraf of gedurende het kwartaal dat je je inschrijft als lid.

Betalingen en kortingen

Wanneer je je inschrijft voor een proefmaand of volledig lidmaatschap, krijg je een gedetailleerde betalingsinstructie per e-mail. Studenten met een geldige collegekaart en mensen met een geldige U-pas krijgen 40% korting op lesgeld én contributie. Kortingen kunnen niet worden gecombineerd.

U-pas