Wapenseminar ABN Overige stijlen, zaterdag 12 september

De sectie Overige stijlen van de Aikido bond Nederland organiseert op zaterdag 12 september bij Sanshinkai Aikido Utrecht een seminar met drie aikidoleraren. Van 10.00 tot en met 12.30 worden er trainingen voornamelijk gegeven door Hans de Groot en Gijsbert van Ziel en een afsluitend deel door Sander van Geloven. Daarna is er een gratis lunch. Zie ook Facebook. Toegang tot dit seminar en parkeren op het terrein van de dojo is gratis! De poster is in JPG.

Update 2 september: wegens de coronacrisis zullen we alleen met wapens trainen op 1,5 meter afstand van elkaar. Bij mooi weer is het buiten naast de dojo op een grasveld, bij slecht weer in de dojo. Voor beide gevallen in de dojo omkleden in aikidokleding. Neem ook jo, bokken, handdoek, slippers én sportschoenen mee.

Update 10 september: helaas zijn Robert van den Bosch en Willem Wiersma die oorspronkelijk ingepland waren verhinderd. We hebben een gastdocent gevonden om in te springen en de eindtijd van 13.00 naar 12.30 gezet. Weest welkom, hoogst waarschijnlijk is alles buiten, dus neem ook goede sportschoenen en een extra t-shirt mee voor onder je keikogi.