Lesgeld en contributie

Hieronder staan de tarieven en kortingen vermeld voor het lesgeld en contributie van Sanshinkai Aikido Utrecht. We bieden tenminste vier trainingen per week aan tegen verschillende tarieven met diverse kortingen.

De minimale leeftijd om ons te komen trainen is momenteel 14 jaar. Hierop zijn uitzonderingen mogelijk, neem daarover contact op. Een eenmalige proefles is gratis.

Speciale aanbieding: Doe een proefmaand met korting en zonder contributie te betalen. De eenmalige proefmaand bestaat uit 9 aikidolessen en is slechts € 30. Studenten en U-pashouders betalen maar € 18 voor deze kennismaking.

Maandelijks lesgeld

Deze tarieven gelden per 1 juli 2022 en zijn gebaseerd op hoe vaak je wilt komen trainen. Om de voortgang in het leren en het plezier in aikido te verhogen, raden we je aan om gemiddeld twee keer per week te komen trainen. Het ruilen of inhalen van trainingen kan alleen binnen dezelfde week.

maandelijks lesgeld normaal studenten of U-pas
aikidotraining
1× per week
€ 38 € 23
aikidotraining
2× per week
€ 46 € 28
aikidotraining
3× of meer per week
€ 56 € 34

Mocht je niet precies aan het begin van de maand starten, dan hoef je slechts een gedeelte van het lesgeld te betalen dat evenredig is aan de restende maand waarin je start.

Studenten en U-pashouders krijgen 40% korting

Jaarlijkse contributie

Van het lesgeld dekken we onze variabele uitgaven aan zaalhuur, matten, materialen en kadertraining. Via de contributie kunnen we een groot deel van de vaste kosten betalen. Dit gaat om lidmaatschap van de aikidofederatie, Kamer van Koophandel, bankkosten, website et cetera. Deze prijzen gelden sinds 1 januari 2023.

jaarlijkse contributie normaal student of U-pas
inschrijving vanaf oktober € 10 € 6
inschrijving vanaf juli € 20 € 12
inschrijving vanaf april € 30 € 18
inschrijving vanaf januari € 40 € 24

De jaarlijkse contributie dient te worden overgemaakt vooraf of gedurende het kwartaal dat je je inschrijft als lid.

Betalingen en kortingen

Wanneer je je inschrijft voor een proefmaand of volledig lidmaatschap, krijg je een gedetailleerde betalingsinstructie per e-mail. Studenten met een geldige collegekaart en mensen met een geldige U-pas krijgen 40% korting op lesgeld én contributie. Deze korting maakt geen gebruik van je budget op je U-pas.

U-pas