Minimum Php version 7.3 required for Amr Ical Events. Your version is 7.2.24-0ubuntu0.18.04.10

Lesgeld en contributie – Sanshinkai Aikido Utrecht

Lesgeld en contributie

Hieronder staan de tarieven en kortingen vermeld voor het lesgeld en contributie van Sanshinkai Aikido Utrecht per 1 januari 2019. We bieden tenminste vier trainingen per week aan tegen verschillende tarieven met diverse kortingen.

De minimale leeftijd om ons te komen trainen is momenteel 14 jaar. Hierop zijn uitzonderingen mogelijk, neem daarover contact op. Een eenmalige proefles is gratis.

Speciale aanbieding Doe een proefmaand met korting en zonder contributie te betalen. De eenmalige proefmaand bestaat uit 9 aikidolessen en is slechts € 30,-. Studenten en scholieren betalen € 22,50 en U-pashouders* € 15,00 voor deze kennismaking.

Maandelijks lesgeld

De tarieven zijn gebaseerd op hoe vaak je wilt komen trainen. Om de voortgang in het leren en het plezier in aikido te verhogen, raden we je aan om gemiddeld twee keer per week te komen trainen. Het ruilen of inhalen van trainingen kan alleen binnen dezelfde week.

maandelijks lesgeld U-pas* 17+ studenten normaal
aikidotraining
1× per week
€ 19,00 € 22,80 € 38,00
aikidotraining
2× per week
€ 23,00 € 27,60 € 46,00
aikidotraining
3× of meer per week
€ 28,00 € 33,60 € 56,00

Mocht je niet precies aan het begin van de maand starten, dan hoef je slechts een gedeelte van het lesgeld te betalen dat evenredig is aan de restende maand waarin je start.

Jaarlijkse contributie

Van het lesgeld dekken we onze variabele uitgaven aan zaalhuur, matten, materialen en kadertraining. Via de contributie kunnen we een groot deel van de vaste kosten betalen. Dit gaat om lidmaatschap van de aikidofederatie, Kamer van Koophandel, bankkosten, website et cetera.

jaarlijkse contributie U-pas* 17+ normaal
inschrijving vanaf oktober € 4,00 € 8,00
inschrijving vanaf juli € 8,00 € 16,00
inschrijving vanaf april € 12,00 € 24,00
inschrijving vanaf januari € 16,00 € 32,00

De jaarlijkse contributie dient te worden overgemaakt vooraf of gedurende het kwartaal dat je je inschrijft als lid.

Betalingen en kortingen

Wanneer je je inschrijft voor een proefmaand of volledig lidmaatschap, krijg je een gedetailleerde betalingsinstructie toegestuurd. Lesgeld dient te worden betaald via een automatische overschrijving op de 28e van de maand ervoor.

* Mensen van 17 jaar en ouder die in het bezit zijn van een geldige U-pas hebben recht op 50% korting op het lesgeld en op de contributie. Ook als je geen budget meer over hebt op je U-pas.

Heb je een U-pas en ben je 14, 15 of 16 jaar dan kun je zelfs helemaal gratis lid worden en hoef je geen lesgeld te betalen. Studenten en scholieren hebben recht op 25% korting, maar alleen op het lesgeld. Kortingen kunnen niet gecombineerd worden en gelden alleen op vertoon van een geldige U-pas of collegekaart.

Het is ieders eigen verantwoordelijkheid om Sanshinkai Aikido Utrecht op de hoogte te stellen indien je U-pas of collegekaart is verlopen of vernieuwd is, in verband met bovenstaande kortingen. Restitutie van lesgeld of contributie is niet mogelijk.

U-pas