Lesgeld en contributie

Hieronder staan de tarieven en kortingen vermeld voor het lesgeld en contributie van Sanshinkai Aikido Utrecht per 1 oktober 2016. Om voortgang en plezier in aikido beter te garanderen, bevelen we aan om ten minste twee keer per week te trainen. We bieden standaard vier trainingen per week aan tegen verschillende tarieven met diverse kortingen.

De minimale leeftijd om ons te komen trainen is momenteel 14 jaar. Hierop zijn uitzonderingen mogelijk, neem daarover contact op. Een eenmalige proefles is gratis.

Speciale aanbieding Doe een proefmaand met korting en zonder contributie te betalen. De eenmalige proefmaand bestaat uit 9 aikidolessen en kost slechts € 30,-. Studenten betalen € 22,50 en U-pashouders € 15,00 voor deze kennismaking.

Maandelijks lesgeld

De tarieven zijn gebaseerd op hoe vaak je wilt komen trainen. Om de voortgang in het leren en het plezier in aikido te verhogen, raden we je aan om ten minste twee keer per week te komen trainen. Het ruilen of inhalen van trainingen kan alleen binnen dezelfde week.

maandelijks lesgeld U-pas 17+ studenten normaal
aikidotraining
1× per week
€ 18,50 € 27,75 € 37,00
aikidotraining
2× per week
€ 22,50 € 33,75 € 45,00
aikidotraining
3× of meer per week
€ 27,50 € 41,25 € 55,00

Mocht je niet precies aan het begin van de maand starten, dan hoef je slechts een gedeelte van het lesgeld te betalen dat evenredig is aan de restende maand waarin je start. Lesgeld dient vooruit te worden betaald via een automatische overschrijving op de 28e van de maand ervoor. Nieuwe leden krijgen na inschrijving een betalingsinstructie toegestuurd.

Jaarlijkse contributie

Van het lesgeld betalen we onze variabele kosten zoals zaalhuur, matten, materialen en kadertraining. Via de contributie kunnen we een groot deel van de vaste kosten betalen. Dit gaat om lidmaatschap van de aikidofederatie, Kamer van Koophandel, bankkosten, website et cetera.

jaarlijkse contributie U-pas 17+ normaal
inschrijving vanaf oktober € 3,75 € 7,50
inschrijving vanaf juli € 7,50 € 15,00
inschrijving vanaf april € 11,25 € 22,50
inschrijving vanaf januari € 15,00 € 30,00

De jaarlijkse contributie dient in zijn geheel en vóór het einde van het startkwartaal te zijn overgemaakt naar de bankrekening van de vereniging. Nieuwe leden vinden de details hiervan ook in de betalingsinstructie die ze bij inschrijving krijgen.

Betalingen en kortingen

Wanneer je je inschrijft voor een proefmaand of voor een volledig lidmaatschap, krijg je een gedetailleerde betalingsinstructies toegestuurd. Mensen van 17 jaar en ouder die in het bezit zijn van een geldige U-pas hebben recht op 50 procent korting op het lesgeld en op de contributie. Heb je een U-pas en ben je 16 jaar dan kun je zelfs helemaal gratis lid worden en hoef je geen lesgeld te betalen. Studenten en scholieren hebben recht op 25 procent korting, maar alleen op het lesgeld. Kortingen kunnen niet gecombineerd worden en gelden alleen op vertoon van een geldige U-pas of collegekaart.

U-pasHet is ieders eigen verantwoordelijkheid om Sanshinkai Aikido Utrecht op de hoogte te stellen indien je U-pas of collegekaart is verlopen of vernieuwd is, in verband met bovenstaande kortingen. Restitutie van lesgeld of contributie is niet mogelijk. Aan deze website en promotioneel drukwerk kunnen geen rechten worden ontleend. Statuten, huishoudelijk reglement en huisregels zijn altijd leidend.