Kinderaikido

Momenteel biedt Sanshinkai Aikido Utrecht nog geen kinderaikido tot veertien jaar aan. We hebben hier plannen voor, maar zullen op niet eerder starten dan het schooljaar 2022–2023. In tussentijd bevelen we kinderaikido aan bij Aikido Vereniging Domstad, Aikido Utrecht en Aikido Leidscherijn.

kinderaikido

Afhankelijk wat je voor je kind zoekt, kunnen we je ook wel op ander aanbod attenderen.

Om kinderen meer zelfvertrouwen en sociale vaardigheden te laten ontwikkelen, zijn trainingen van Rots en Water aan te raden. Hiervoor is er een redelijk cursusaanbod in Utrecht.

Als je denkt dat jouw kind meer behoefte heeft om meer fysiek aan de slag te gaan, kijk dan ook eens naar judo in Utrecht. Dit is voor kinderen een goede introductie in een krijgskunst en helpt bij de geestelijke en lichamelijke ontwikkeling.

Ben je veertien jaar of ouder, dan kun je al wel bij ons komen trainen. Wanneer er genoeg jeugdige leden zijn, zullen we een speciale training voor tieners en jongvolwassenen opzetten. Je bent welkom om een gratis proefles bij ons te komen doen. Als je onder de achttien bent moet je daar wel toestemming van je ouder(s), verzorger(s) of voogd voor hebben.